• -

Kávový catering na svatbě

Category : blog

Kávový catering na svatbě

Kávový catering může být využit například na firemních akcích, svatbách nebo jiných slavnostních událostech. Výhodou kávového cateringu je, že hosté nemusí opouštět akci, aby si mohli vychutnat kávu. Kromě toho mohou hosté využít tuto službu i jako možnost odpočinout si během akce.

Kávový catering na našem ShushaBaru bývá zpravidla kombinován s přípravou koktejlů či vodních dýmek, proto si účastnící všech akci vychvalují to, že na jednom místě najdou to, co mají tak rádi.

Kávový catering na svatbě

Není nic lepšího, než dostat krémově našlehané cappuccino ve tvaru srdce přímo na svatební den.

Co dělá káva s naším tělem?

Káva je oblíbený nápoj po celém světě a přináší řadu blahodárných účinků. Obsahuje kofein, který povzbuzuje nervový systém a zlepšuje pozornost a soustředění. Díky tomu může káva zlepšit produktivitu a výkonnost. Kromě toho kofein také stimuluje metabolismus a pomáhá spalovat tuky, což může podpořit hubnutí.

Káva obsahuje také mnoho antioxidantů, které chrání buňky před škodlivými volnými radikály a mohou snižovat riziko vzniku některých nemocí, jako jsou srdeční choroby, diabetes typu 2 a některé typy rakoviny. Studie naznačují, že pravidelná konzumace kávy může snížit riziko Parkinsonovy choroby a Alzheimerovy nemoci.

Dalším pozitivním účinkem kávy je zlepšení nálady a boj proti deprese. Kofein stimuluje uvolňování hormonu štěstí, endorfinu, a může zlepšit náladu a pocit pohody. Káva také obsahuje další látky, které mohou ovlivnit neurotransmitery v mozku a podpořit dobré psychické zdraví.

Je však důležité konzumovat kávu s mírou, protože přílišná konzumace může způsobit nepříjemné vedlejší účinky, jako jsou nervozita, nespavost a zažívací potíže. Každý by měl sledovat svou individuální toleranci kofeinu a přizpůsobit svou konzumaci dle svých potřeb.

Pokud přemýšlíte nad kávovým cateringem na vaší akci tak neváhejte ani vteřinu, klikněte na tento text a budete přesměrování na nezávazný formulář, který když vyplníte, dostanete nabídku naších služeb včetně přípravy a servírování prvotřídní kávy na vaší svatbě, oslavě narozenin či firemním večírku.


Máte nějakou otázku a chcete dostat rychlou odpověď? 
Podívejte se na často kladené otázky.
Jestli jste nenašli odpověď na vaší otázku, nebojte se mi napsat na Instagram, popřípadě mi zavolat na +420 775 334 072 


Ceník
Zavřít