• -

Vodní dýmky jako skvělý doplněk každé párty, ať už je to svatba nebo narozeninová oslava..

Category : blog

Vodní dýmky a svatba? Ano, jedná se o čím dál častěji využívaný fenomén! Vodní dýky jsou stále populární volbou jako originální doplněk pro svatby a další společenské akce.
Nabízíme vám možnost zařídit celý catering s vodními dýmkami pro vaši akci.

Pokud chcete nabídnout svým hostům něco nového a netradičního, vodní dýmky jsou skvělou volbou.
Vodní dýmky mohou být také součástí chill zóny na vaší akci, kde se hosté mohou uvolnit a relaxovat.

Jaké jsou hlavní výhody vodních dýmek na akci?

  • Vodní dýmky mají v oblibě často lidé, kteří jinak tabákové výrobky nekonzumují. Proto vodní dýmka uspokojí jak uživatele klasických cigaret, tak i člověka, který cigaretu v životě neměl
  • Vodní dýmka se z pravidla nikdy nekouří sama, proto se jedná o velice dobrý nástroj na ,,zlomení napětí“ mezi hosty vaší akce. Ať už se jedná o svatbu, narozeninovou oslavu nebo jakoukoliv jinou párty.
  • K vodním dýmkám se náramně hodí dobře vychlazený koktejl, proto si u nás můžete objednat rovnou dvě služby najednou: mobilní koktejlový bar s přípravou koktejlů + příprava a servis vodních dýmek. Stačí kliknout ZDE, vyplnit nezávazný formulář a my vám pošleme cenovou nabídku ušitou přímo pro vás.
  • Ačkoliv jsou tabáky ochucené všelijakými ovocnými a exotickými prvky, patří konzumace jak vodních dýmek, tak i alkoholických výrobků pouze pro osoby starších 18 let, proto na to prosím berte zřetel, než si naší službu objednáte.
  • Vodní dýmky na jakoukoliv událost, ať už je to svatba, rozlučka se svobodou, narozeninová oslava nebo firemní akce.

My, jakožto mobilní koktejlový bar, nabízíme široký výběr různých druhů dýmek a různé příchutě tabáku. Každý si může vybrat podle své chuti.

Pro nezávaznou kalkulaci vodních dýmek klikněte na tento text, vyplňte formulář a do 48 hodin se vám ozveme s cenovou nabídkou ušitou na míru.

Máte nějakou otázku a chcete dostat rychlou odpověď? 
Podívejte se na často kladené otázky.
Jestli jste nenašli odpověď na vaší otázku, nebojte se mi napsat na Instagram popřípadě mi zavolat na +420 775 334 072 


Ceník
Zavřít